leys Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam Mój problem polega na tym ?e... postanowi?em przy??czy? sie do stalkerów i jak wiadomo musi by? wojna frakcji któr? jak pewnie wiecie stalkerzy tocz? z bandytami.Po tym jak oczy?ci?em ju? Kordon z wszystkich wrogów ruszy?em na wysypisko.Pojawia sie misja zdoby? "Posterunek za obozem koncentracyjnym" i "Przej?cie do krodonu" zdobywam posterunek i pojawia sie misja "Utrzymaj sie do przybycia posi?ków" i wtedy... Posi?ki nie przybywaj? a czekam do?? d?ugo i otpieram ataki bandytów. Za pomoc z góry dzi?kuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wiemy, to jest taki "bug". Spróbuj zainstalowa? najnowszego patcha. Poza tym, u?ycie szukajki nie boli, bo gdzie? ju? by?o o tym rozprawiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przejdz do kordonu, a potem znowu na wyspisko. CS wciaz ma sporo bledow. Sam mialem takie sytuacje na 07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leys Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 mam problem z patchowaniem gdy instaluje jakiego? wyskakuje b??d ?e to patch do wersji ogólno?wiatowej a nie do Rosyjskiej i tak za karzdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja tam proponuj? slownik ortografinczny. Pirat czy orygina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leys Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Pirat czy orygina?? Pirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przywitaj si? z banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi