tvan Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Według mnie Cień Czarnobyla jest lepszy od Czystego nieba. A brak pojazdów w obu częściach? To jest niewątpliwie zaleta. Obie części gry straciły by swój klimat i urok, gdyby panowie z GSC zdecydowaliby się na umieszczenie pojazdów. A co wy o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0nS Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Umieszczenie pojazdów wiązało by się z usunięciem anomalii przynajmniej z głównych dróg, ponieważ wjechanie w taką anomalię z dużą prędkością kończyłoby się pewną śmiercią. A jeżeli chcesz już koniecznie pojeździć sobie to można ściągnąć moda który całkowicie zmienia Zonę. To jest takie moje skromne zdanie nie wiem co inni na to powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Umieszczenie pojazdów wiązało by się z usunięciem anomalii przynajmniej z głównych dróg, ponieważ wiechanie w taką anomalię z dużą prędkością kończyłoby się pewną śmiercią. No ale to jest w końcu Zona! Nie może być takich dróg, jak np. w Niemczech :-) Krótko podsumowując: coś za coś (szybsze przemieszczanie kosztem ostrożności, bezpieczeństwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dlugie trasy w stlkerze sa bardzo nudne i mysle, ze to byl zly pomysl, zeby nie umieszczac samochodow w grze. Naszczescie sa mody. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Samochody są, wystarczy zmienić linijkę, czy dwie. Jeśli nie pomyliłem czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie. Samochody trzeba spawnować samemu, nie istnieje funkcja odblokowująca samochody zdolne do jazdy. Nazwy ID obiektów w stalkerze są bardzo dziwne, więc raczej ich nie znajdziesz. Pozostaje ręczne umieszczanie pojazdów na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgadzam się, że bez pojazdów pokonywanie odległości jest nudne. Korzystam w grze z modów dodających pojazdy. Tu kłaniam się moderom, którzy naprawili według mnie, błąd autorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tvan Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 STALKER kryje w sobie niepowtarzalny klimat, którego by stracił gdyby pojazdy w Zonie były. Powierzchnia gry jest, owszem, duża, ale całe piękno jest właśnie w pokonywaniu tych odległości "z buta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Brakuje mi wyciętych z gry Bagien, Martwego Miasta i militarnych stalkerów. No i najlepszej giwery myśliwskiej - TOZ 34. Co do pojazdów, to trudno powiedzieć. Z jednej strony wszędzie daleko, z drugiej... w sumie nie ma gdzie jeździć, wszędzie anomalie. Pomysł z przewodnikami w CN był niezły. Co do Cienia... Dlaczego wycięto rzucanie granatami przez NPC? :wallbash: Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Fryko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No cuż pojazdy w niektórych lokacjach jak np dzicz czy prypeć... Nie wyobrażam sobie tego praktycznie trzeba wymieniać nasze autko co 2 lokacje ale w kordonie czy magazynach no to już spoko tam by się przydły i jeszcze koniecznie na wysypisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 W pierwotnej wersji Wysypiska pojazdy to niewypał. A to dlatego, że miało takie a nie inne ukształtowanie terenu, dziury w asfalcie większe niż na polskich drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi