tymcio29 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gra ktoś w The GodFather? Jak tak to może ktoś ma sava po tej misji co zabijają tego grubego gościa, bo mi się a tej misji wyłącza. Jeżeli by ktoś miał to podam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A czy używasz spolszczenia lub cracka NO/DVD? Poza tym w Polsce jest to Ojciec chrzestny... Znalazłem gdzieś save 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Używam spolszczenie, Cracka nie używam. Poza tym chciałem oddać klimat i dlatego napisałem The GodFather. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Rozumiem. Usuń spolszczenie, a gra z pewnością będzie działać normalnie (testowane). Ono po prostu nie działa prawidłowo. Inna droga to zainstalowanie patcha: http-~~-//rapidshare.com/files/77288517/patch_GF_PL.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Instalowałem patch już i nic. To odinstaluję spolszczenie, ale po angielsku to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziopl3 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 siemka ja mam ten sam problem w misji ze szpitalem na tej pokazówce co Michaelowi szczeke łamie kapitan gra wraca do windowsa i niewiem co z tym zrobić?? mowisze ze spolszczenie a ja mam wersje odrazu ze spolszczeniem to da sie to jakos wywalić? i po wgraniu tego twojego pachta to juz przy wczytywaniu sava mi sie gra do windowsa cofa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak widać nie ma, nie było i raczej nie będzie sposobu na pełne działanie spolszczenia z wersją US. ja mam wersje odrazu ze spolszczeniem to da sie to jakos wywalić? Niestety nie da się. Czyżby pirat? Na razie to przemilczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziopl3 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 dorwałem jakiegoś cracka niby chodzi wszystko ok ale w pewnych momentach gra wraca do widowsa w pewnych miejscach na drodze (umnie tak jest) przeszedłem pare misji omijając te "punkty" narazie mam takich 2:/ zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi