hellboy-21 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Witam wszystkich, jestem szczęsliwym posiadaczem S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl zaledwie od kilku dni doszedłem zaledwie do 2 levelu nie wiem o co chodzi z tym promieniowaniem. Zażywam te tabsy na radiację pije wodę i po minucie promieniowanie i tak mnie zabija nie wiem o co biega??pomocy[glow=darkred][/glow] Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Nie ten dział. Przenoszę. Same tabletki przeciwpromienne to nie wszystko. Warto zaopatrzyć się w artefakty zbijające promieniowanie i porządny kombinezon. Proponuję SEVĘ, na małe wypady można użyć powiedzmy Powiew Wolności. Gra S.T.A.L.K.E.R. została tak zaprojektowana, by uniemożliwić graczowi wyjście poza mapę, dlatego i tak zginiesz, jeśli wystawisz się na dłuższe promieniowanie radioaktywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Może masz problem z artefaktami. Niektóre podwyższają promieniowanie i w ten sposób powolnie giniesz. Sprawdź bilans promieniowania jeden artefakt+ inny na -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts