tom3kb Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Przydatna mapa Pieczary. W dniu 7.07.2019 o 16:31, kondotier napisał: Opis rosyjski Opis polski map_peshera.dds 128 kB · 3 pobrania map_peshera.dds 128 kB · 4 pobrania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @tom3kb tak, to ona. Szukałem innym opisem, dlatego nie miałem odpowiedzi. Tylko jeszcze dla użycia jej w NS Engine, potrzebna katalogowa ścieżka, bo mod nie ma dostępu do katalogu z teksturami. A czita na schowki Kostii gdzieś nie widziałeś? Też był wstawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @kondotier linka na razie nie widzę ale z rozmów wynika, że to był cheat do op 2 i w ns2016 nie działał. Coś tam było mówione o dostosowaniu ale później chyba nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 10 minut temu, kondotier napisał: Tylko jeszcze dla użycia jej w NS Engine, potrzebna katalogowa ścieżka Strzelam, że będzie to ...gamedata\textures\map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @Anton Gorodecki Jednak nie ta ścieżka. Dodałem tę mapkę po polsku ( sam do NS2016 ją przerabiałem ), ale się nie pojawia na żadnej wersji HUDa. Skoro nie pasowało spolszczenie, to struktura plików musi być inna. Najwyżej, jak ktoś będzie robił adaptację spolszczenia, to tę mapkę może wykorzystać. Bo jest jeszcze kilka plansz informacyjnych które muszą być przetłumaczone. Zrobiłem je i są prze @kobalwykorzystane w NS2016. Dobrze by było, gdyby ktoś mający NS2016 na kompie, zobaczył gdzie dokładnie ta mapka się znajduje. Na razie krótko grałem, ale widzę, że są w rozgrywce i możliwościach różnice. Np. bardzo szybko dorobiłem się noża, art dla Sidora też bez problemu znalazłem. Za to zabicie świni z pistoletu jest nierealne. Tradycyjnie, bandytów kule nawet z kałacha nie powalają. Muszą dostać serię, albo dwie. Mimo ustawienia pełnego okna, przy pierwszym uruchomieniu po włączeniu kompa, mod otwiera się mi w małym oknie. Wyjście z moda i ponowne uruchomienie jest już oknie pełnym i dalej już żadnych problemów z grą nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi