Trucker64 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Witam ! Taki problem ! Jestem na poligonie doświadczalnym- wykonuję zadanie: Zbadać przejścia miedzy podziemnymi laboratoriami. znaleźć przejście z podziemi do lab X16 ---- zakończone znaleźć przejście do Czerwonego kołchozu ------ zakończone znaleźć przejście do X-10 ------zakończone znaleźć przejście do X-18 ------zakończone znaleźć kod cyfrowy do drzwi -------zakończone odkodować drzwi -------zakończone wrócić do Pułkownika Brouna Wychodzę z Lab X-18 przejściem w tunelu i idę do Pułkownika. Nie mogę tam dotrzeć, ponieważ część (nie wszyscy ! ? ) zmieniła nastawienie na wróg. Również Prof. Plojmar też zmienił nastawienie na wróg. No i ginę za każdym. Czy to normalne ? Prof. był przyjaźnie nastawiony, nawet dał lekarstwo a tu takie coś ! Jak odpowiem ogniem to wszyscy zmieniają nastawienie i wszyscy wrogami. Edytowane 28 Lipca 2019 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Jedyne co mi przychodzi do głowy to sprawdzenie w którym dokładnie momencie NPC zmieniają nastawienie. Jeśli masz wcześniejsze sejwy to posprawdzaj i graj od momentu kiedy jeszcze nie są wrogo nastawieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam ! Już wiem co źle zrobiłem. Jak przechodziłem przejściami przez kolejne laby , to w ostatnim labie X-18, tam gdzie wcześniej urzędował prof. Plojmar siedzą skulone -unieruchomione "terminatory?" poczęstowałem je ołowiem i to stąd ta zmiana nastawienia Prof. Plojmara i innych. ( ciekawe dlaczego? ) Wczytałem sejwy sprzed wyprawy po labach i zostawiłem ich w spokoju. Wszystko było w porządku !! Teraz idę dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Pozdrowienia I doszłem do końca moda. Mod bardzo ciekawy . Trzeba pamiętać co robiłeś i czytacz notatki. Transmutacje kryształów, Amuletów i Strażników uczą cierpliwości i silnej woli. W Martwym Mieście kolorowe anomalie OK! Tylko w sarkofagu poziom wytrzymałości przeciwników i ich celność bardzo duża. (mnóstwo !!!! razy poległem zanim dotarłem do celu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi