siw44 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Prosze o pomoc mam taki problem,po instalacji patcha 1.5.08(orginał czyste niebo) wyskakuje mi taki komunikat-Your video card doesn k meet geme requirements pixel shaders v1.1 or higerrequired-error-nie rozumiem tego bo wczesniej przy patchu 1.5.07 wszystko było ok a teraz czarny ekran! :cry: :cry: Mój komputer to-AMD athlon 3500+2.21GHz,3.00 GB RAM a karta to RADEON 1900 GT 256 ramu(wszystko bez tego nowego patcha się uruchamia i jest ok)bardzo prosze o pomoc!(potrzebne do multiplayera) :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Instalowałeś wszystkie, po kolei? Ale to dziwne, bo ten Radeon jest odpowiednikiem GF 7900 GT, a ta obsługuje SM 1.1... Nawet 3.0. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, a następnie DirectX. Miałem już problem z jednym patchem - ten prawdopodobnie ustawił wszystkie ustawienia na najwyższe, czego Twój sprzęt obsłużyć nie może i pojawiają się dziwne / nierzeczywiste błędy. Ja obecnie nie posiadam zainstalowanego Czystego Nieba. I tutaj prośba do Filippo - jak możesz, zmniejsz ustawienia do minimum i wstaw tutaj plik user.ltx, znajdujący się w katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\ (Windows XP) lub C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\savedgames\ (Windows Vista). Spokojnie, wiem, gdzie ten plik się znajduje :-) Podrzucę jutro - F23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siw44 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ok moge zainstalować nowe stery ale tu też mam mały problem, zawsze jak instaluje nowsze wersje sterowników wywalają sie i nie chcą się zainstalować(musze zawsze ostro się nagimnastykować żeby się udało)więc możę da się jakoś ominąć ten problem inaczej?Oczywiśćie wszystko instalowałem od począdku łacznie z usówaniem plików na dysku c :roll: Pomocy!CZekaM!DZięki! [ Dodano: 2009-01-17, 12:41 ] To da rade odpalić gre po zamianie pliku user.ltx z zmiejszonymi ustawieniami?bo koleś ma pirata to możę od niego bym skopjował ten plik :-D [ Dodano: 2009-01-17, 12:49 ] SORRY za zawracanie dupy głupi jestem na maxa!ale już po problemie! ;-) DZIEKI!!!A na ogólnych serwerach mam nick MASTERBLASTER!TO do boju! [ Dodano: 2009-01-17, 13:55 ] jeszcze raz ja ;-) a może ktoś mnie przygarnąć do jakiegoś klanu jak jest :-> ;-) bo na tych ogólno dostępnych serwerach to troche kicha(sami bracia rosjanie :-) )i czesto też mam opóżnienia(wysokie pinki?)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Hm... Dobrze, że problem rozwiąznay. Ale tak: - proponuję Ci słownik ortograficzny, bo piszesz strasznie, - nie bierz żadnego z plików pirata, chyba, że chcesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siw44 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Chyba trochę przesadzasz z tym pisaniem,ale dzięki jeszcze raz za pomoc no i za krytykę :mrgreen: nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi