hadik97 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam. 2 dni temu zainstalowałem dodatek właściwie ze stalkerem nie miałem wiele do czynienia. w anomaliach nie ma artefaktów i mam pytanie czy pojawią się one po jakimś czasie czy to raczej błąd gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 4 minuty temu, hadik97 napisał: właściwie ze stalkerem nie miałem wiele do czynienia Ale jeśli miałeś do czynienia z Zewem Prypeci albo Czystym Niebem to wiesz, że potrzebujesz detektora do znalezienia artefaktów. Domyślnie pod "o" chyba, że akurat żadnego nie masz, to czas się udać na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadik97 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 aż takim świeżakiem to nie jestem chodzi o to że nawet z detektorem nie ma żadnych artefaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Poczekaj do Emisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @hadik97 A czy przypadkiem w opcjach ustawień, nie wyłączyłeś emisji? Bo możesz czekać i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadik97 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 pokazały się po emisjach dzięki za pomoc i sorry za zawracanie gitary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Po to jest forum, żeby pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi