tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Tytuł oryginalny: Игра Душ - Начало Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 02.07.2017 r. Autor: Ferveks OPIS: Spoiler Poznajcie historię młodego stalkera o ksywce Nemo, który wraz z innym śmiałkiem, Sokołowem przekracza granice Zony na pace ciężarówki. Po dotarciu do posterunku wojskowego na Kordonie i porzuceniu życia na Wielkiej Ziemi rozpoczyna się walka o przetrwanie. W końcu Zona zna różne historie. Prawda, stalker? Warto dodać, że produkcja po pewnym czasie doczekała się nowej wersji, która została spolszczona. Cechy moda: Nowa fabuła oraz nowy układ sił w Strefie Wykluczenia. Przywrócono możliwość poruszania się pojazdami. Zmiany w uzbrojeniu. Zadania poboczne. Nowa muzyka. Dokonywanie wyborów w trakcie rozgrywki. Bezpośrednią kontynuacją historii jest Gra Dusz - Excelsior. Porady oraz możliwe błędy: Spoiler Możliwe błędy podczas przemieszczania się między lokacjami. W tym przypadku należy wczytać wcześniejszy zapis gry. Możliwe błędy podczas wczytywania gry. Należy ponownie wczytać poprzedni zapis gry. W celu wykorzystania podjętych wyborów w następnej części moda należy zachować plik log w momencie, gdy gra dobiega końca. SCREENY: Spoiler VIDEO: Spoiler :Przegląd dwóch części od AP-PRO: INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0004. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. Dodać ewentualne addony. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Dodatek Silent Mod: Wycisza muzykę podczas walki. Yandex - [KLIK] Dodatek Autumn Aurora 2.1 + Fix: - Mod w wersji Repack + Autumn Aurora 2.1: Posiadanie podstawowej wersji gry nie jest wymagane. Torrent - [KLIK] Torrent - [KLIK] Źródło: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litterek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Jak tam idzie spolszczanie tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Przymierzyłem się do drugiej części tego moda, ale okazało się że trzeba sobie przypomnieć co było w tym . A że pomimo pobieżnego pozaglądania do gameplayów nie pojaśniało mi , postanowiłem zagrać jeszcze raz w tego. @Litterek Poczytaj w temacie drugiej części Gry Dusz, tam @Sierioża daje duże nadzieje. Sądzę, że i w tym temacie potwierdzi możliwość dokończenia spolszczenia. I od razu pojaśnienie porady o tym zapisywaniu loga. Do jego drugiej części jest zrobiony mini program, którym możemy dokonać pewnych wyborów ( o czym mówi końcówka tego moda ) z tej gry. Tak że jak ktoś będzie grał mod po modzie, będzie miał łatwo dokonać wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @tom3kb We wstawce vidkunsena są oprócz linków do moda jest jeszcze fix, w jego wpisach. Sądzę, że należałoby go dodać do linków do pobrania, o ile już nie został dodany do moda. Tego drugiego przeciw wylotom nie, bo zamiast je likwidować, zwiększa częstotliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @kondotier Wszystkie oficjalne rzeczy odnośnie moda są w pierwszym poście. Linki do moda i patche np do wersji z AA2. To co umieścił autor na rosyjskich stronach. Nie wiem o jakie dodatkowe fixy chodzi i od czego są? Jeśli to coś nieoficjalnego i nietestowanego to raczej takie rzeczy zostawiam dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @tom3kb Rozchodzi się o tego fixa. Dodawałem go grając poprzednio i mam wstawionego teraz. Poganiałem trochę po Kordonie i przypomniało mi się "że trzeba grać bez zginięcia" czy też bez robienia "poprawek gry" wymagających wczytania zapisu. Prawie co trzecie wczytanie to pulpit. Dobrze że zapisy nie uszkodzone. @tom3kb DODANO WAŻNE: Odwołuję moje wpisy dotyczące tego fixa. Nałożenie go spowodowało nie dość że rozmowy z barmanem, ale i bezlogowy wylot. Widocznie od czasów mojej poprzedniej gry, fix został już zaimplementowany do paczki z modem lub usunięto błędy z wylotem. Mea culpa . Dla przyszłych grających na zachętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 GRAM SAM WIĘC MUSZĘ. @Sierioża się spręża, więc ostrzyć apetyty na moda. UZUPEŁNIONO O ZRZUTY. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 OSTATNIE PODBICIE TEMATU. Ostatnie, bo mod zakończony, po wielu ciężkich bojach. Czyli że moda sobie przypomniałem, więc spokojnie mogę brać się za drugą część. Nie będę miał scenariuszowych niejasności. Szkoda tylko, że to co "nazbierałem" w pierwszej części gry, przepadnie. Ale umiem robić kulki i apteczki, to źle nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Nowy Początek jest w testowaniu... Źródło Link na ap-pro.ru: KLIK Co będzie zmienione: - Poprawiono gigantyczną ilość błędów, niedopracowań i innych wad - Treści narracyjne poddano znacznej obróbce - Stylowa i nieoceniona paczka broni - System podróży pomiędzy lokacjami z moda Gra Dusz - Excelsior - System tworzenia, remontu i rozmontowywania przedmiotów z moda Gra Dusz - Epilog - Po wielu prośbach, dodano możliwość spać na bezpiecznych terytoriach - Wszystkie repliki z głosem zostały zrobione na nowo przez ludzi, którzy naprawdę coś rozumieją w tworzeniu głosów postaci (Do widzenia, Google) - Odnowiono wszystkie wideo - Nowe menu, ekrany wczytywania i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Trwają prace nad odświeżoną, poprawioną wersją moda, aktualnie trwają testy. W nowej wersji zmianie ulegnie grafika, dodana zostanie nowa paczka broni. Przerobione, doszlifowane zostaną zadania. Nagrane zostaną także dialogi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi