wariat Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Mam problem z ratowaniem st.ReLocka na CEA. Przebijam się przez teleporty i likwiduję fanatyków każdego po kolei. Po kilku minutach dostaję wiadomość że zawaliłem zadanie, bo st.ReLock dotarł na miejsce w którym wcześniej zginął i teraz też zginie. W którymś PDA była jakaś wzmianka że ReLocka trzeba zrzucić z estakady ale nie wiem jak to zrobić. Strzelanie do niego z Gaussa (jak w podstawce CzN) nic nie daję. Nie wiem co robić. @kondotier Pamiętasz jak w RBFF trzeba to przejść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Ja tę wędrówkę z nim prowadziłem kilka razy, aż przy wracaniu z tego teleportu na sarkofagu ( do tego teleportu za nim nie wchodziłem , cofałem się na estakadę tuż przy drabince ) on znalazł się pod estakadą. I tam pogadaliśmy. Jak wraca z tego teleportu na sarkofagu, trzeba mu zablokować drogę. Tyle miałem łatwiej, że ja tych niewidocznych monolitowców wystrzelałem co do jednego, zanim dziad wlazł na sarkofag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted August 23, 2019 Author Report Share Posted August 23, 2019 Dziękuję @kondotier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts