Buber Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Jak to Chylińska śpiewała MAM ZŁY DZIEEEEŃ !!!! Dziś zajeli mi 78 000 NOK po przegranej sprawie podatkowej z byłym szefem. Teraz mogę się sądzić z nim z cywilnej stopy że tak powiem Chyba się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Kupa siana, ale głowa do góry. Sprawa może nieco inna niż u mnie, a i nie wiem jak prawodawstwo w Norwegii wygląda i jaka to była dokładnie sprawa. W Polsce nie raz i nie dziesięć miałem do czynienia z "biznesmenami", którzy chcieli coś zlecić, ale po robocie mieli problemy z płaceniem. Zwykle szło to wręcz rutynowo, raz jedyny przegrałem. Znajomy prawnik doradził mi, że jeśli wyrzucili mnie drzwiami, to mam wejść oknem i cisnąć dalej. Trochę to trwało, ale wygrałem i to z zadośćuczynieniem A napić się zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nie to jest najgorsze ,bo akurat to jedna trzecia moich aktualnych zasobów. Problem w tym , że kwestia dotyczyła tylko 63 tys a zajeli całe fundusze z aktualnego konta firmy. A że wziąłem żone na weekendowe przeceny i miałem przy sobie tylko firmową kartę, biedna , jako że nie wziąła ze sobą funduszy, nie mogła rozwinąć skrzydeł, jak to zawsze robi gdy ją zabieram na zakupy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To trzeba było mówić od razu, że miałeś trening cierpliwości Co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ErxQUCiiFBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi