kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Szanowny solenizancie. Z okazji rozpoczęcia kolejnej " .... siątki", przyjm życzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Co tu dużo pisać.......w zdrowiu i pogodzie ducha dojechac do wartości trzycyfrowej....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litterek Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 1000000000000000000000000 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wszystkiego Najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wszystkiego Najlepszego i sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Życzę uśmiechu, zdrowia i radości oraz dużego tortu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wybrałem się aż z Limańska, gdzie dzisiaj mieliśmy z chłopakami patrol, aż na Kordon; skąpiradło jest... no, skąpe, ale zawsze jakieś ciacha w klimacie może sprzedać. Tym razem położył mi na ladę coś takiego. Jak zacząłem marudzić, to "nagle" przypomniał sobie o starych długach i... Nie wziąłem tortu, ale zrobiłem zdjęcie na dowód, że się starałem Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego Mietku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dziękuję za pamięć i życzenia. Sporo wiosen na karku, a jeszcze piec w formie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Sto lat i dużo zdrowia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 eM, życzę Ci wszystkiego najlepsiejszego na świecie ? !!! Wybacz sklerotyczce spóźnienie z życzeniami, ale czasem ma wrażenie, że jakiś zonowy kontroler gmera w moim kalendarzu i ukrywa ważne daty . Za karę powiem wierszyk: To nie Grecja ,to nie Chiny, to są Twoje urodziny. Zawsze zdrowy z lekarstw kpij i beztrosko sobie żyj. Chleb na stole, mleko w dzbanku, dobry humor, konto w banku, niepsujący się samochód i rosnący stale dochód. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Piękny wierszyk, Aniele. Dziękuję. Mi też zdarza się o czymś zapomnieć. Nie jest to grzechem, gdy nie robi się tego celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi