Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Siema, tylko nie krzyczcie, że zły dział bo nigdy nie pisałem takich postów Wczoraj całe popołudnie jak i wieczór nie mogłem wejść na stronę StalkerTeam. Cały czas wyskakiwał mi błąd 526 jakiś protokół SLL i to, że host w Warszawie, Berlinie i tak dalej nie odpowiada. Dzisiaj wszystko śmiga dlatego tak piszę informacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 To ja zawaliłem. Mam ostatnio trochę na głowie i zapomniałem sprawdzić czy certyfikat się dobrze odnowił. Ktoś napisał mi SMS że strona leży i parę minut po tym padła mi bateria w telefonie. Jak wróciłem późno do domu to całkiem o tym zapomniałem i dopiero rano naprawiłem. Poprawiłem skrypt więc nie powinno być już tego problemu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi