Ignachinio Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 Siema, tylko nie krzyczcie, że zły dział bo nigdy nie pisałem takich postów Wczoraj całe popołudnie jak i wieczór nie mogłem wejść na stronę StalkerTeam. Cały czas wyskakiwał mi błąd 526 jakiś protokół SLL i to, że host w Warszawie, Berlinie i tak dalej nie odpowiada. Dzisiaj wszystko śmiga dlatego tak piszę informacyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted August 29, 2019 Report Share Posted August 29, 2019 To ja zawaliłem. Mam ostatnio trochę na głowie i zapomniałem sprawdzić czy certyfikat się dobrze odnowił. Ktoś napisał mi SMS że strona leży i parę minut po tym padła mi bateria w telefonie. Jak wróciłem późno do domu to całkiem o tym zapomniałem i dopiero rano naprawiłem. Poprawiłem skrypt więc nie powinno być już tego problemu. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted August 29, 2019 Author Report Share Posted August 29, 2019 Dzięki za wyjaśnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts