Ignachinio Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Moi mili parę pytań Gdzie znajdę schowek Striełoka w Sarkofagu? Gdzie jest to magiczne miejsce na CEA-2 gdzie mam zrobić takie samo zdjęcie jak Striełok Gdzie leżą narzędzia dla Chudego? mam albo na magazynach albo u bandytów szukać wisi mi to zadanie i nie ogarniam już co miałem zrobić. Czy na nowych lokacjach coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 58 minut temu, Ignachinio napisał: Gdzie znajdę schowek Striełoka w Sarkofagu? Spoiler 59 minut temu, Ignachinio napisał: Gdzie jest to magiczne miejsce na CEA-2 gdzie mam zrobić takie samo zdjęcie jak Striełok Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 3 godziny temu, Ignachinio napisał: Gdzie leżą narzędzia dla Chudego? mam albo na magazynach albo u bandytów szukać wisi mi to zadanie i nie ogarniam już co miałem zrobić. Dwie miejscówki w bazie bandytów są pokazane na screenach w ogólnym temacie op 2.1. Jak normalnie w Cieni Czarnobyla masz z bazy bandytów masz uciec tunelem to teraz w tym budynku jest dodatkowe pomieszczenie i narzędzia są np na rurach albo chyba pod czy za jakimś biurkiem. U mnie chyba są na Magazynach w bazie Wolności i już ze dwa miesiące mi wisi to zadanie bo nie mogę ich jakoś znaleźć. Chociaż podobnie miałem z wykrywaczem metali i dopiero teraz też go znalazłem bo sobie z głupa zacząłem strzelać do takich innych skrzyneczek co myślałem, że robią za dekorację Więc i narzędzie może jakoś fartem jeszcze w tym roku znajdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 U mnie narzędzia były u kutwy w pomieszczeniu, trzeba było przez okno ukraść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @Zwinny też tak pomyślałem zaglądałem przez okno parę razy ale jakoś nie widziałem, może za słabo myszką celowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 A co z tymi nowymi lokacjami? Pytanko pomocnicze, ile czeka się na zwrot kawałku monolitu po daniu go Klonownowi.. I gdzie kupię detektor artefaktów bo swój oddałem Fotografowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Jedynie na lokacji czarnobyl 1 sie dzieje dość sporo. Ale jak już wiele razy mówiłem, nowe lokacje są istnym strzałem w twarz dla graczy. Serce poltergeista odda nam z biegiem wydarzeń, po prostu wykonuj zadania i sam się odezwie. Detektor artefaktów nie ma saharow? Ale to są elitarne. Najlepszy detektor da nam siemiecki, kiedy uporamy się już z izomorfami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Czyli nie ma po co tam biegać gdyż są puste :( a szkoda. Co do dekoratora Saharow nie ma.. a potrzebuję bo swój oddałem fotografowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Dekoratora? Detektor chyba jest tez na wymiane w ofertach handlarzy, sprawdź w pda. Na nowe lokacje można iść raz. Potem już nie ma czego tam szukać. Zresztą tych lokacji jest może ze 4. No ale myślę że już na nich byłeś, bo troche już grasz w tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Powiem Ci, że Akil dał mi teleporty do wszystkich (Co już samo w sobie było słabe) byłem na wschodnim kordonie na chwilę.. Nic tam nie ma zero zadań.. Dramat No właśnie nie ma nikt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Lul? Ja teleportów nie dostałem żadnych. Spawnowałem je sobie jak ukończyłem grę. No ale nie zmienia to faktu, że nic tam nie ma. A potencjał ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Jak zrobiłem zadanie na fleszki jego kompanów i obroniłem na końcu jego i Dimaka w pralni to w ramach nagrody mi to dał. Schowek Striełoka na CEA 2 na antenach tak mówi doktorek i schowek na jego arty na radarze, ? Podrzuci ktoś film? jak to się robi? I pytanko co do PDA Striełoka co trzeba i kiedy górnikowi przynieść? Edytowane 24 Września 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 @Ignachinio Tajnik na CEA 2 : Spoiler Co do artów Strieloka, one będą do zgarnięcia dopiero jak będziesz miał zadanie na ostatni schowek Strieloka "w niebie nad radarem". Także nie spiesz się, rób na razie te schowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Panowie jak wykonaliście zadania dla Fotografa na arty i detektor? W którym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Można prosić o dokładne lokalizacje schowków Striełoka na lokacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @Gh0sTp Powiedz dokładnie o który schowek Ci chodzi. W temacie OP 2.1 wiele razy było już podawane lokalizacje niektórych schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 znalazłem info o schowkach na dziczy i dolinie mroku. Na forum był opis o betonowe płyty, tyle pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Który schowek masz teraz znalezć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 1 minutę temu, wariat napisał: Który schowek masz teraz znalezć? dzicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) @Gh0sTp Są dwie lokalizacje tego schowka. Trzymaj: Spoiler A jak znalazłeś pierwszy tajnik Strieloka w Centralnej Prypeci, zebrałeś też te bonusowe? Warto. Edytowane 27 Września 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 13 minut temu, wariat napisał: A jak znalazłeś pierwszy tajnik Strieloka w Centralnej Prypeci, zebrałeś też te bonusowe? Warto. jakie bonusowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Po znalezieniu pierwszego schowka w Prypeci, są do znalezienia "bonusowe" schowki Strieloka. Jest ich 4. Po znalezieniu wszystkich odblokują nam się niewidoczne, ale bardzo wygodne teleporty pomiędzy Prypecią, Barem i kordonem. Tu są bonusowe schowki: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Panowie,czy w zamówieniu Sidora dla restauracji (po 2 części mutków i radioaktywne grzyby) te grzyby to jakieś specjalne czy zwykłe muchomory? Kiedy dostaje się to zadanie z mutantami na zatonie? Edytowane 12 Maja 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 @tybet64 Do zamówienia Sidora potrzebne są chyba muchomory. Fala mutantów rozpoczyna się... sam już dokładnie nie wiem w którym konkretnie momencie, zależy czy wszystkie inne zadania wykonałeś, czy masz jakieś zaległe. W pewnym momencie gry dostaniesz sms od Noego jak pamiętam, a i nie zaszkodzi, jak będziesz na Zatonie to odwiedzaj Szewczenkę i patrz czy go tam czasem nie ma. Z tym sms to coś mi świta ale nie jestem pewien czy to w tej wersji czy w 2.0 tak było. Może @boberm albo @Ignachinio lepiej pamiętają jak to się zaczynało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Z tego co pamiętam a mod potężny i czasami się już zapomina to na pewno ktoś na Skodowsku Ci o nim powie. I zaczniesz całą fabułę. Wiem, że ktoś miał problem aby odpalić tą linię fabularną w 2.1 i trzeba by było szukać tam rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi