Kubuś Puchatek Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Jestem przy Monolicie w CEA (gram Samotnikiem) i wybranie każdej opcji innej niż "Nic nie mów" powoduje wylot z błędem: ! [LUA] SCRIPT RUNTIME ERROR ! [LUA] ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! ! [SCRIPT ERROR]: ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 189 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ...end returns 0.9.2\gamedata\scripts\ui_dyn_msg_box.script:157: ŻYCZENIE SPEŁNIONE! /Edit. Przepraszam, nie ten dział. Miało iść do problemów technicznych. Można prosić o przeniesienie? Edytowane 27 Października 2019 przez Kubuś Puchatek zły dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @Kubuś Puchatek to był taki dowcip w modzie jak wybierasz życzenie "Chcę żeby Zona zniknęła" gra się wysypuje z logiem "Życzenie Spełnione" no bo tego przecież chciałeś. Ale dlaczego u ciebie występuje to przy innych wyborach to nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Przy życzeniu "Chcę być nieśmiertelny" Monolit zamienia GG w zombie i teleportuje na Bagna, przy "Chcę być bogaty" w ekwipunku spawnują się wszystkie dostępne w grze przedmioty i nie da się ich pozbyć. @Kubuś Puchatek - na dobrą sprawę niewiele straciłeś . Olej Spełniacz i wal zgodnie z fabułą na Generatory. Edytowane 27 Października 2019 przez 3OM6AKAH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 OK, idę dalej. Ku chwale Monolitu... czy jakoś tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi