Pablo1989 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Grał ktoś w jakąś trackmanię ? Ja mam w posiadaniu United Forver, opłacało się ją kupić, gratis dorzucone okularki 3D, i po włączeniu pewnej funkcji w grze, wszytko nabiera trójwymiaru :), ale to tylko pic na wodę, co do gry, zasady proste, trzeba pokonać daną trasę w krótszym czasie od rywali, choć nie zawsze, np takie Platformy pokonać trasę bez resprawnów samochodu, puzzle złorzyć trasę z dostępnych, ograniczonych elementów, i jej przejechanie, wielką zaletą że w sieci jest oooogromna ilosć tras, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie ;), można też dodawać nowe modele samochdów, np ja mam Fiata 126p :), powstały też darmowe odsłony Nations, specialne przygotowane na zawody EWSC, mamy nawet polski skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja mam TM sunrise extreme i jestem calkiem zadowolony. To jest gra nie do przejscia, przynajmniej jak sie chce miec same najlepsze medale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi