Zbychu Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam Czy jest taka możliwość udostępnienia repacka podstawki razem z modem OP-2.Bo ta na Mega już nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Siema @Zbychu. Jak chcesz zagrać w tego moda, bierz się za najnowszą wersje czyli OP- 2.1. Fabularnie nie różni się za bardzo od 2.0. Ma troszkę więcej udziwnień, ale za to jest o 2 nieba lepiej zoptymalizowany niż 2.0. Poza tym wersja 2.1 ma obszerny temat na forum gdzie problemy są rozwiązywane na bieżąco, tak więc i o ewentualną pomoc przy przechodzeniu byłoby łatwiej. Bo w wersję 2.0 raczej nikt już nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @Zbychu a nie lepiej brać się za OP 2.1, zawsze nowszy, bardziej rozbudowany, więcej bajerów. A wkurwrzający na pewno tak samo jak nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @tom3kb @wariat Grałem w Op-2 lecz niestety dysk na którym on się znajdował padł nie mam gry ani nic. Op-2.1 jest możliwość zgrać z antyczitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @Zbychu Mod pobierasz osobno, antyczit pobierasz i wgrywasz pózniej. Wielu u nas grało mając go wyłączonego, ja też. Chyba tylko @tom3kb i @boberm gra(ł) bez żadnych usprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi