Gość Diegtiariow Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nazwa: Mapy wysokiej jakości i lepsze ekrany ładowania Autor: oleg199966 Opis: Lepsze warianty map w porównaniu z oryginałem. W większości map po prostu trochę usunięto mgłę. Niektóre są mocno zmienione. Głównie zmiany dotknęły mapy Prypeci (naprawiona ziemia i budynki), Dolina Mroku (naprawiona woda), Radar (usunięty niebieski odcień), Dzicz (usunięte białe kontury budynków). Oprócz tego, autor zamienił niektóre ekrany ładowania, na bardziej pasujące (według niego), a także główny ekran ładowania. Jeśli jakiś obrazek lub mapa nie spodobała się, można ją zawsze usunąć z folderu. Zawartość archiwum wrzucić w folder z grą. Niektóre pliki są wzięte z Final Upgrade. Link: KLIK (nacisnąć na przycisk Скачать, potem odczekać 60 sekund i pobrać). Screeny: Spoiler Po lewej oryginalne - Po prawo nowe. Źródło: playground.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Pochwała dla autora za włożony trud, ale jest to wg. mnie pudrowanie, zamiast mycia. Jeśli to mają być "zdjęcia satelitarne", to powinny wyglądać tak, jak teraz obraz jest widoczny na mapach Googla. A jak idziemy w stronę wojskową, to jak mapy topograficzne. W jednym z modów - nie zapamiętałem nazwy - taka namiastka topograficznych już była. Jednak wiem, że są to tylko moje pobożne życzenia, bardzo trudne do realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi