Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nazwa: Ultra HD tekstury Oryginalna nazwa: Remake 3 Autor: Dante Opis: Spoiler Graficzna modyfikacja na dużą skalę dla S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat całkowicie zamienia standardowe tekstury gry na tekstury wysokiej rozdzielczości. Oprócz tekstur, mod odnawia modele postaci, potworów, broni i przedmiotów - mają oni swoje siatki tekstur bardzo wysokiej jakości. Autor modyfikacji nie zapomniał o pogodzie i różnych efektach - zostały ulepszone shader'y, postprocesowe efekty, intefejs i dźwięki. Screeny: Spoiler Link: KLIK (kliknąć na prostokąt, na którym jest napisane Скачать i odczekać 60 sekund, i można pobrać) Źródło: playground.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @kamil190 Ten mod to nie tylko tekstury, oryginalna nazwa imo lepiej oddaje jego sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Kwestia indywidualna ale dodanie bloomu, bluru i głębi ostrości nie powoduje że gra jest automatycznie ładniejsza. WEDŁUG MNIE mod na skrinach wygląda paskudnie, ma to samo co wszystkie ultra duper zmodowane mody i dajreksy do fallouta New Vegas gdzie gra wygląda tylko dobrze na skrinach i filmikach bo na pewno nie da się w nią w ten sposób grać. IMO najładniejszym modem do stalkera jest zdecydowanie Autumn Aurora/Misery bo coś jak to wyżej to jest po prostu jakieś błędne wyobrażenie twórcy Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 To jest tak jak z wszystkim - kwestia preferencji. Jednemu się spodoba, innemu nie, i nie ma się o co kłócić. Mi się np. w większości podoba, aczkolwiek niektóre rzeczy bym zmienił - chociażby zmniejszył bym lens flare, bo oczy wypala, że ło matko I też, mi z drugiej strony Zona w stylu Autumn Aurory czy Misery przestała się podobać dawno temu. I o ile AA jeszcze jestem w stanie znieść, tak Misery jest dla mnie niczym innym jak próbą zrobienia Strefy "bardziej mroczną" na siłę poprzez zmianę kolorystyki na ciemniejszą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi