Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Tytuł: War Groups Twórcy: RedStarGame Język interfejsu: Rosyjski lub angielski Fan-grupa na VK: VK Link: Nie ma na Google Play, bo 15 lutego złożyły się techniczne problemy. I teraz trzeba pobrać stąd: trashbox.ru lub pdalife.ru Opis: Spoiler War Groups – strategia na android, w której zarządzasz jedną z wielu frakcji. Tym światem gry rządzą różne frakcje i twoim zadaniem jest umocnienie swojej frakcji. Napadaj na inne ugrupowania, wypełniaj codzienne misje i zdobywaj cudze terytoria, rozszerzając swoją własność. Zbieraj potrzebne artefakty i przedmioty, i poczuj się jak prawdziwy stalker. Twórz nowe oddziały, które pomogą ci szybciej poradzić sobie z innymi ugrupowaniami i mutantami. Przemieszczaj się po licznych lokacjach w grze i poprowadź swoją frakcję do zwycięstwa nad wrogami. Screeny: Spoiler Wideo: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Wyszła aktualizacja aplikacji. W nowej wersji usunięto donate, wszystko dla wszystkich jest dostępne. Zrobiono nowy interfejs, nowy system zapisów (można wygodniej zapisać grę). Gra stała się lepsza, pojawiły się nowe możliwości, ulepszono stare mechaniki i inne. Grę na telefon można pobrać stąd: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsg.WG2021 PS. Oprócz języka rosyjskiego, jest też angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Stalker jako gra typu flash na android https://www.crazygames.com/game/war-groups 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Jeśli dobrze rozumiem, to na tej stronie pomija wszystkie reklamy? Trochę pograłem, bo kiedyś grałem w starszą wersję (czy coś w tym stylu) i chciałem zobaczyć, co się zmieniło. Ale ile tu jest nawalone reklam! Nawet z tym pomijaniem dalej przeszkadzają – pominięcie chwilę trwa, a przyciski zasłaniają część mapy. I chyba można ten temat przenieść tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca To jest ciekawostka, kto chce ten zagra, przymusu nie stwierdzono. ... на связи ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Parę dni temu pograłem i ukończyłem kampanię Samotników. Dużo lepsze od wersji, w którą kiedyś grałem, ale ilość reklam powala. (Dobrze, że na tej stronie są one pomijane.) Znalazłem wszystkie unikalne artefakty (przydaje się znajomość podstawek) i dotarłem z Kordonu do Generatorów. Ta gra jest jednak trochę zbyt nudna, by brać się za kolejne kampanie. Parę screenów: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi