vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Skądś znam tę melodię, z jakichś starych płyt, wiedziałem, że to plagiat i że szkopy to ślepy zaułek cywilizacji : Plagiat: Oryginał: Edytowane 30 Grudnia 2019 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Niekoniecznie plagiat, może po prostu przeróbka na daną melodię, a może mieli wykupione prawa. Ile to mamy piosenek gdzie jest podobny jakiś kawałek melodii, wykorzystanie jakichś fragmentów itp są przecież różne covery itd. Często ma się takie uczucie, gdzieś to już słyszałem, dobrze, że niektórzy wyłapują np https://www.youtube.com/channel/UC2J8YtTcXss02jaBVWK7Kpw/videos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ta melodia kojarzy mi się z: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi