Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 W 2019 wyszło 18 modów, a miejsca 3,4,5 to można powiedzieć odgrzewane kotlety co nie umniejsza im, że są bardzo dobre. Ale niezbyt dobrze świadczy o nowych historiach. Ciekawi mnie ta odnowiona Alternatywa, wygląda miejscami bardzo źle i poschizowanie I czy tylko ja mam takie WTF jak nawrzucają do modów (a co mi tam, mogę to wrzucę) pełno modeli z innych gier, jak nie Predatory to jakieś z Left for Dead itp itd Chyba na zasadzie ilość nad jakość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi