Jump to content
Sign in to follow this  
hadam

Problem z konfiguratorem

Recommended Posts

Cześć dzisiaj chciałem odpalić OGSE, odpalam konfigurator klikam włącz i wyskakuje mi coś takiego. Wiecie może jak sobie z tym poradzić?

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Nie można odnaleźć określonego pliku
   at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
   at Configurator.Form1.ExecuteString(String param)
   at Configurator.Form1.StartGame()
   at Configurator.Form1.SaveAndStartGame()
   at Configurator.Form1.StartGameClick(Object sender, EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
OGSE_Configurator
    Assembly Version: 2.0.9.0
    Win32 Version: 2.0.9.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/faw/OGSE_Configurator.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.7.3062.0 built by: NET472REL1
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
OGSE_Configurator.resources
    Assembly Version: 2.0.10.0
    Win32 Version: 2.0.10.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/faw/localization/en-US/OGSE_Configurator.resources.DLL
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@hadam

Ogse zainstalowałeś w ProgramFiles na dysku systemowym. Nie rób tak.

Zainstaluj gdzieś indziej. Jeśli nadal konfigurator nie będzie chciał odpalić to uruchom go z prawami administratora.

Jak to wciąż by nie pomogło to będzie trzeba zerknąć w temat z instalacją NetFramework i VC+ ale mam przeczucie, że wina jest w instalacji mods w ProgramFiles.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.