coles313 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam . Jak w tytule po odstrzeleniu Czachy i spółki stwierdziłem że część Powinności jest mi wroga . Ponieważ wróciłem do Baru po dłuższym rajdzie mam teraz kilkanaście godzin grania w plecy . Dodam że Sidor nie ma w dialogu o poprawie stosunków nic o Powinności . Można to jakoś odkręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 @coles313 Po tym jak Powinność zaatakuje patrol Wolności, musisz porozmawiać z jednym z powinnościowców, którzy dokonali ataku. Podczas dialogu nie zgadzasz się by im pomóc i zaczynają do Ciebie strzelać. Wtedy z czystym sumieniem wszystkich rozwalasz, robisz zadania dla Łukasza, a Powinność w barze nic do Ciebie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 @wariat Jak napisałem wyżej szukam możliwości poprawy stosunków z Powinnością dużo dużo póżniej w grze. To co proponujesz mogę zrobić w każdej chwili korzystając z zachowanych savów ale oznacza dla mnie bardzo dużą cofkę w grze . Wiem że w starszych wersjach był plik ,,game relations '' czy coś takiego i tam się grzebało , teraz wszystko spakowane i lipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 U Sidora powinna być opcja pogodzenia z frakcjami. Ale ta akcja pochodzi jeszcze z podstawki Cienia i jest oskryptowane, więc całkiem możliwe że nie działa ta opcja z OP. Ale dla pewności zrób sobie twardy zapis, a potem wczytaj zapis jak wszedłeś na Magazyny i spróbuj zrobić tak jak napisałem wyżej. Po wszystkim wróć do baru i sprawdż czy Powinność dalej będzie wroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Potrzebuję plik game_relations.ltx albo sposobu na poprawę relacji z bandytami z Borowym w szczególności . Od razu powiem że u Sidora nie ma dialogu o naprawienie relacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 @coles313 Trzymaj: game_relations.ltx To oryginalny plik bez żadnych edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 @wariat Dzięki wielkie Borowy znów się odzywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi