Parkowyk Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam. Mam mały problemik z tymi dwoma postaciami, Mam zanieść laptopa arhary do Jakuta, ten mówi, że ma mnóstwo spraw na głowie i każe iść do freemana w barze. Ale sam Freeman nie ma dla mnie nic oprócz zwykłych questów cyklicznych. Jest sposób na rozwiązanie tego problemu? Kolejnym pytaniem jest lokalizacja doktora po spotkaniu z nim w podziemiach agropromu, nie wiem gdzie tego rzezimieszka znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Oddałeś laptop Jakutowi? To dobrze. Freeman będzie z Tobą gadał jak podciągniesz linie fabularną na odnalezienie Kła. Co do Doktora, to w Prypeci w bazie monolitowców znajdujesz dziennik Doktora, po czym on się pojawia i odprowadzasz go w bezpieczne miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi