kubastalker123 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 prześladuje mnie przypadłość taka że po przejściu na lokację moje obciążenie wzrasta do 2000 kg gdzieś to widziałem ale już nie mogę znaleźć rozwiązania ma stok jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) @kubastalker123 Niech zgadnę. Przy przechodzeniu z Radaru na Magazyny Wojskowe? Też miałem ten sam problem. Zwiększyłem udźwig. Potem zaczęły wypadać rzeczy z plecaka. Też to jakoś naprawiłem, aż w końcu miałem wylot bez loga przy przechodzeniu do Wschodniej Prypeci. Dużo już przeszedłeś? Jeśli nie, to moja rada taka: Odpuść sobie tego moda. To szajs, którego nigdy nie połatają. Zagraj lepiej coś do Zewu. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez naznaczony09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 26 minut temu, naznaczony09 napisał: @kubastalker123 To szajs, którego nigdy nie połatają. Zagraj lepiej coś do Zewu. Szajs to się przeważnie robi jak się zaczyna cwaniakować i to zmienię tak, a to tak. Dwie tony udźwigu itp a jak mod ma jakieś zabezpieczenia antycheaterskie albo jakieś restryktory to potem mogą zacząć się problemy. Najlepiej szukać jakichś ułatwień od twórców jak chce się jeszcze coś ułatwić bo z takimi robionymi przez jakieś randomy z internetu to mogą być różne problemy. Akurat ta wersja soljanki to najnormalniejsza wersja, w którą może pykać każdy kto nie chce dostać wylewu albo zawału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Kubastalker123 - jak nie dasz rady w plikach pozmieniać bez uszczerbku dla rozgrywki/moda/gry to zawsze jest trainer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mam zwiększony udźwig do 400 kg z forum ściągnięta już zmiana na moda. Innych kombincji nie robiłem. I przy przechodzeniu na inne lokcje mam info że mam w plecaku 1953kg /cegły chyba/. Musze się wracać kilka zapisów wstecz aby tego problemu nie było. Ciut irytuje. I nie mam pomysłu co z tym robić a żyć ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Przejrzałem tu tematy od ns2016 ale nic podobnego do twojego problemu nie widzę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 wróciłem się inną drogą obecnie problem znikł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi