KacperM16 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam, od niedawna gram w Stalker: Zew Czarnobyla i mam następujące pytanie: Czy istnieje w grze detektor Wales? I jeśli tak, to gdzie można go znaleźć/kupić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Detektor Weles możesz kupić na Janowie - stacja oraz w bazie naukowej koło w/w stacji kolejowej. Nazwa Weles bierze się stąd: https://slowianskibestiariusz.pl/blog/bogowie/weles/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperM16 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Byłem w Janowie, i na stacji, i w bunkrze naukowców, i na sprzedaż dostępny był jedynie Detektor Niedźwiedź. To raczej nie kwestia rangi, bo mam najwyższą z dostępnych(Legenda). Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi