Ignachinio Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Wrzuci ktoś wszystkie schowki Cyklopa jakie ten jegomość daje w grze. Kordon i tak dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak w ogole to gdzie szukać cyklopa bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 @guccimucci5 W lazarecie u Szury Ginekologa, na Niezbadanych terenach. To postać potrzebna fabularnie, na pewno go nie przegapisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 18 godzin temu, wariat napisał: @guccimucci5 W lazarecie u Szury Ginekologa, na Niezbadanych terenach. To postać potrzebna fabularnie, na pewno go nie przegapisz. No dobra a teraz mi powiedz jak przekonać Cień Monolitu aby był neutralny bo jedyne co potrafi to strzelać jak na razie i gdzie jest baza czystego nieba. Z góry dzięki za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 @guccimucci5 weź sobie przeczytaj od tego postu bo tu jest dyskusja co zrobić żeby Cień Monolitu nie był wrogi, jakie questy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 2 godziny temu, tom3kb napisał: @guccimucci5 weź sobie przeczytaj od tego postu bo tu jest dyskusja co zrobić żeby Cień Monolitu nie był wrogi, jakie questy. No właśnie w tym problem że już psycha siada a dalej nie dostaje odpowiedzi jak dołączyć do Monolitu. Mówią że sidor daje ci jakiś naszyjnik ale byłem u niego i dostałem ale opieprz za słabe przedmioty na handel i tyle. I jak daje opcje "czy ma jakieś powiązania z ugrupowaniami" to mówi coś że ma ale bez 350k rubli nie ma o czym gadać tyle że mam ponad 400k i dalej to samo czyli mówi to co na początku i dialog się kończy. Btw sorry za spam ale tak jak mówię psycha siada a nie dostawałem odpowiedzi 4 minuty temu, guccimucci5 napisał: No właśnie w tym problem że już psycha siada a dalej nie dostaje odpowiedzi jak dołączyć do Monolitu. Mówią że sidor daje ci jakiś naszyjnik ale byłem u niego i dostałem ale opieprz za słabe przedmioty na handel i tyle. I jak daje opcje "czy ma jakieś powiązania z ugrupowaniami" to mówi coś że ma ale bez 350k rubli nie ma o czym gadać tyle że mam ponad 400k i dalej to samo czyli mówi to co na początku i dialog się kończy. Btw sorry za spam ale tak jak mówię psycha siada a nie dostawałem odpowiedzi Dobra już nie ważne teraz poczytałem w tym poście co mi podlinkowałeś i już mniej więcej wiem co mam robić. Dziękuje ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi