danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wystarczy wej?c w \Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\user.ltx i otworzy? go edytorem textowym. Gdy si? otworzy wystarczy wklei? to : bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 bind cam_4 kF4 Po wklejeniu zapisujemy zmiany i w??czamy gre. Na klawiszach F1, F2, F3 zmieniamy kamer?. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSzekspir Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Siema ja mam taki problem otó? gdy wchodz? w lokacje dysku jak? ty napisa?e? to nie mam tego pliku user.ltx szuka?em w wyszukiwarce plików i na innych forach ale wszyscy pisz? ?e musz? go tam mie?. Wi?c prosz? o pomoc Z góry dzi?kuj?. Pozdrowienia dla u?ytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nie wiem dla czego nie masz tego pliku i powiedzia? bym jak poprzednicy ?e powinien tam by?. Wrzuci?em ci go ju? zmodyfikowanego. Wklej go tam i zobacz czy dzia?a. http://wyslijto.pl/files/download/ir7cyqcuxt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSzekspir Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony /*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ok jak b?d? mia? czas to zobacz? jak co? to thx z twojej strony /*\Edit Nie dzia?a sora ale nie wiem oco chodzi z tym ale dzi?ki chocia? ?e wrzuci?e? Nq jak co? ci wpadnie do g?owy to napisz wielkie thx i masz repa. . Prosz? o pomoc z góry dzi?ki Spróbuj zainstalowa? gr? od pocz?tku. Sejwy skopiuj gdzie? sobie i ju?. Odinstaluj, zainstaluj i wgraj patche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSzekspir Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mam orygina?a i mam patcha 1.006 a odinstalowywa? odinstalowywa?em wiem nie wiem w czym problem jest z tym;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi