Scrim Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Zainstalowałem CoC i wybrałem sobie do gry frakcję wolność. Chciałem wykonać główne questy (wyłączenie miracle machine i brainscooter'e) jednak nie wiem w jaki sposób przejść nad Jantar bez zahaczania o Rostok/Bar. Czy jest na to sposób czy muszę walczyć z Powinnością? P.S. Wersja na której gram to 1.4.22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Prędzej czy później i tak się natkniesz na Powinność. Spójrz dokładniej na mapę - na pewno jest jakaś inna droga. Z Magazynów Wojskowych spróbuj pójść przez Cmentarzysko Pojazdów - Dolina Mroku - Wysypisko - Agroprom - Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrim Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Dzięki postaram się spróbować bo strasznie mnie zafascynowała ta frakcja, szczególnie po przeczytaniu "Bagna szaleńców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi