Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @tom3kb Podesłał mi ciekawy artykuł. W 2003 roku GameStar opisał nadchodzącego Cień Czarnobyla. Możemy znaleźć sporo informacji, zdjęć a nawet wywiad z GSC Game World. Spoiler Jak wszyscy wiemy premiera SHOC odbyła się jednak 4 lata później. Na dzień dzisiejszy artykuł pozostaje jedynie reliktem przeszłości i niezłą ciekawostką. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Agrael to nie moje stare stany? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Junx jeśli wrzucałeś je w 2013 i pod ksywką na O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @tom3kb to nie ja, ale pamiętam że gdzieś kiedyś coś takiego wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi