Paulinnio Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tak jak w temacie, mam już jakiś czas "zrobioną" tą misje, aby odbić żwawego z rąk grzechu. Żwawego uwolniłem jest on w wiosce, teraz muszę zdać relacje "raportuj sidorowicza", ale u niego ani w pda nie ma takiej opcji. Ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Paulinnio ale to chyba Lisa się od Grzechu odbijało tylko. https://lost-alpha.fandom.com/wiki/Save_Fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Sorki, mój błąd faktycznie chodzi o Lisa Tak czy siak nie mam opcji, aby pogadać z Sidorowiczem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Przecież to banalne zadanie. Sidor każe ci się udać do Grzechowców i odbić Lisa. Idziesz, rozmawiasz z tamtejszym liderem ludzi Grzechu - żąda fleszki, którą ma Sidorowicz. Wracasz do Sidora, bierzesz to, co trzeba i oddajesz informacje, które są na fleszce dla Grzechu. Rozmawiasz z Lisem i idziesz do Sidora po wynagrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 10 minut temu, Agrael napisał: Przecież to banalne zadanie. Sidor każe ci się udać do Grzechowców i odbić Lisa. Idziesz, rozmawiasz z tamtejszym liderem ludzi Grzechu - żąda fleszki, którą ma Sidorowicz. Wracasz do Sidora, bierzesz to, co trzeba i oddajesz informacje, które są na fleszce dla Grzechu. Rozmawiasz z Lisem i idziesz do Sidora po wynagrodzenie. Tak jak pisałem odbiłem lisa teraz mam tylko zdać raport sidorowi, niestety kiedy z nim rozmawiam nie mam takiej opcji dialogowej, aby go o tym poinformować/skończyć misje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 W takim razie ja bym na twoim miejscu wczytał zapis przed wzięciem zadania. Może coś zaskoczy. A wykonałeś wszystkie możliwe zadania przed uratowaniem Lisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Raczej tak, Btw to zadanie jest potrzebne fabularnie ? bo jeśli jest traktowane jako poboczne to jakoś przeżyje Gorzej jak mi się fabuła zatnie w środku gry :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Paulinnio a dostałeś kolejne zadanie od Sida żeby iść na Wysypisko? Bo może questa zaliczyło tylko nie zaznaczyło w pda, czasem tak się dzieje jak np nie po kolei zaliczasz podpunkty w zadaniu. Ten quest z Lisem jest z głównej fabuły, tam na wiki masz wszystkie zadania rozpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi