krokietov Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Otóż gram w STALKERA na laptopie i ostatnio podłączyłem monitor (trochę gorszy) żeby normalnie grać musiałem zmienić rozdzielczość za każdym razem kiedy włączałem STALKERA i nie wiem co zrobić żeby rozdzielczość ustawić permamętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @krokietov A nie masz go może zainstalowanego na dysku systemowym w Programfiles, może pliki masz w nim zaznaczone jako "tylko do odczytu" chodzi mi o user.ltx i nie chce zapisywać zmian. Zaznacz też opcje, że uruchamiasz grę jako administrator. A jak ustawiasz rodziałkę w grze to klikasz zastosuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi