Agrael Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 W dniu 20.02.2020r pojawiła się w sprzedaży S.T.A.L.K.E.R. Trylogia. Jest to specjalna edycja zawierająca wszystkie części gry oraz dodatkami. Zawartość wydania: - Cała trylogia do aktywacji i pobrania na platformie Steam - Opowiadanie " Ogończa 4 " Autor: Michał Gołkowski - Przegląd najlepszych i najpopularniejszych modów - Dysk bonusowy Niestety, ale specjalna edycja nie jest już w sprzedaży. Można było ją dostać na X-kom Tak czy siak - wszystko jest możliwe i być może kiedyś znów pojawi się w sprzedaży. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Kilkaset godzin gry chyba komuś Mózgozwęglacz za bardzo zwoje mózgowe przysmażył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @tom3kb Być może autorowi opisu chodziło o grę z modami. Wtedy miałoby to sens. Ciekawy jestem natomiast jak wygląda przegląd tych najbardziej popularnych modów. Zakładam, że autor pewnie nawet nie ograł 1/3 tych, które mamy na forum. Strasznie żałuję, że nie udało mi się kupić tej edycji. Dowiedziałem się o niej dopiero dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 2 godziny temu, tom3kb napisał: Kilkaset godzin gry chyba komuś Mózgozwęglacz za bardzo zwoje mózgowe przysmażył. Może op-2.1 jest w zestawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @Agrael Żadnej trylogii nie udało mi się znależć, ale przypadkiem natknąłem się na dość ciekawą wersję Cienia Czarnobyla. Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale znalazłem tutaj https://www.olx.pl/oferta/stalker-shadow-of-chernobyl-pc-kolekcjonerska-CID99-IDAGsWC.html chociaż na moje oko dosyć sporo jak za jedną wersję... Ale cóż, za ekskluzywność trzeba płacić... 5 minut temu, Zwinny napisał: Może op-2.1 jest w zestawie Hahaha, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @Agrael To kilkaset godzin to jest kopiuj wklej z jakiegoś wcześniejszego opisu ze sklepów bo widziałem to już lata temu. W ogóle dla mnie to jest gówniany interes jeśli chodzi o kolekcjonerkę gry do pobrania ze steama, a na płytkach tylko dodatki z poprzednich edycji. Jeszcze jakby była to jakaś edycja na dvd bez parówy w bonusie, tak jak np w Platynowej Kolekcji, gdzie miałeś premierówki i płytki z patchami i sobie mogłeś robić jaką wersję potrzebowałeś do modów to rozumiem. Ale to... A w ogóle co to za bonus przegląd najlepszych modów. W dzisiejszych czasach to normalnie każdy może sobie wpisać w googla najlepsze mody do stalkera i wywali mu różnych rankingów, że nawet nie znając tematu może w ciemno parę wybrać. To jest bonus To już to opowiadanie to jest chociaż jakiś konkret. Cena jak za 3 gry nawet ok ale może na dany moment ale w sumie co trochę są promki na stalkery to co roku można je zgarnąć po parę razy za połowę tego i mieć w sumie to samo. Ale ta edycja musiała być malutka skoro zniknęła już ze sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Tak wygląda trylogia - 2 x DVD: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @wariat To właśnie na OLX dorwałem edycję czeską i niemiecką SHOC. Tą, którą podesłałeś to angielska i muszę przyznać, że pudełko prezentuje się ładnie. @tom3kb Według mnie wizualnie wygląda nieźle. Dodatkowo posiada opowiadanie, którego raczej nigdzie indziej nie znajdziesz. Boli trochę, że są to wersje na Steam, ale cóż.. Takie oto smutne czasy nastały, że wirtualny klucz jest bardziej pożądany niż płytka. Cała ta edycja została podobno w bardzo szybkim tempie wyprzedana. Wydawcą był CDP. @Zwinny Podejrzewam, że twórca lub twórcy.. Nawet nie wiedzą, czym jest OP2.1 Jeżeli czerpali swoją wiedzę o modach ze stalker.pl to pewnie będzie tam opisany mod Coplete 2012 do Cień Czarnobyla z 2010 roku lub Total Faction War do Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @Agrael ten CDP co były zwolnienia, co Cenega przejęła dystrybucję Cyberpunk 2077 bo chyba się zawijać mają? To taki łabędzi śpiew chyba ich był z tą edycją. Nie no wizualnie ładna, ok tylko trochę mi w niej brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi