LordDino Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Gdzieś czytałem o artefakcie który naprawia sprzęt, a dokładnie pancerz tylko ja za czorta nie wiem który to i jakie on ma właściwości. Znalazłem podobny temat na CS ale one się różnią od siebie w poszczególnych częściach z tego co zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 To jest chyba tak, ze jesli wejdziemy z artefaktem do anomali ktora go wytwarza to naprawia nam sie sprzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A dokładniej?? Mam wziąć powiedzmy elektryczny artefakt i w elektryczna anomalie wejść czy jakiś konkretny artefakt i konkretna anomalia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=DIJ9FZ3KiRY A to jeszcze lepsze: Mam nadzieję, że pomogłem. Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi