Wania Kindżał Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Istnieje sposób na zmianę przejść między lokacjami? Nie dość, że na Agropromie nie da się z powrotem przejść na Wysypisko to jeszcze po wyjściu z Kordonu na Wysypisko przenosi nas w jakieś krzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Przejścia są tam gdzie sobie wymyślił twórca moda, nie wszystkie muszą być też dostępne od razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Wania Kindżał a co to byłby za mod, który powielałby podstawkę? A to pojawianie się nie jest w "jakichś krzakach", ale jak popatrzysz będąc tam na mapę, to masz konkretne miejsce na lokacji. I go zapamiętaj. Jeszcze nie raz w tym modzie będziesz musiał docierać do potrzebnej lokacji okrężną drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Logiczne rozstawienie punktów wyjścia na lokacjach to nie jest żadne powielanie, a zwykłe zachowanie spójności rozgrywki. Równie dobrze poza tym można by zarzucić, że jak to niby w modzie jest pistolet Makarov skoro był w podstawce? :v Owszem, to miejsce gdzie w tym modzie wychodzimy na wysypisko to krzaki, konkretnie te za skażonym bajorem na prawo od bramy na Kordon. Tam powinien być spawn, a nie, nie wiadomo czemu za bajorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Wania Kindżał Jak zrobisz moda, to dasz spawn po teleportacji tam gdzie był w podstawce. Tu autor moda swoim zbójeckim prawem zrobił go tam gdzie chciał. A jak nie zmienisz swojego poglądu, to nie masz co zabierać się za wiele modów, bo mają pozmieniane teleporty. Na początek choćby poczytaj o teleportacji w Rebornach. Te omijaj z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Dziękuję za tę jakże wartościową radę. Przypominam tylko, że pytałem o to jak się edytuje punkt przejścia na lokację (jakieś narzędzie, wpis w pliku gamedata, cokolwiek), a nie za co mam się brać, a za co nie. Nie potrzebuję porad w tej kwestii, szczególnie że obczajałem już wiele modów i wiem, czego się można po którym spodziewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 @Wania Kindżał a proszę cię bardzo, na początek zapoznaj się z tym tematem. A potem być może z kolejnymi, mi się nie chciało czytać. Możesz działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 @tom3kb Dziękuję uprzejmie za pomoc, o coś takiego właśnie mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi