tom3kb Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Szukając czym spowodowany jest, któryś tam kolejny wylot wklejony na forum natknąłem się na taką listę wylotów, ich przyczyn i ewentualne porady, i leczenie, wszystko na stronie AMK. Wiadomo każdy mod jest inny ale spora baza danych i zawsze to jakiś punkt zaczepienia. Wyloty posortowane wg "linii", która powoduje error. Opisy po rosyjsku ale translatorów w necie sporo Wrzucam tutaj chociaż może przydałoby się w działach z modami? https://www.amk-team.ru/forum/faq/?module=faq&controller=faq#elCollection-6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Kiedyś planowałem utworzyć taki temat, ale ludzie i tak rzadko kiedy używają wyszukiwarki przed zgłoszeniem problemu. Może to się przydać jedynie dla pomagających 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Uważam, że jest to bardzo dobry pomysł. Zamiast szukać rozwiązań errorów na stronie moda, a tych stron jest czasami sami wiecie ile, zebrać wszystkie do kupy. Należałoby również posortować errory w zależności od podstawek, żeby się znowu nie zapętlić. Więc myślę, ze czas to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @Allen no i po to wrzuciłem. Jak ludziom się nie chce szukać to broń obosieczna, jak będę miał zły humor to wrzucę link i powiem szukaj, jak porada nie pomoże to odinstaluj stalkera. @DaarMoo tylko jest taki problem, że w niektórych modach w tej samej linii wywala inny error. Także taka lista by była gigantyczna i nie do ogarnięcia. A jak ludzie jeszcze wrzucają jeszcze jakieś poprawki, cheaty, mody do modów i oczywiście nic o tym nie wspominają to już w ogóle No ale lepiej mieć takie coś niż nie mieć. Chociaż może naprowadzi na jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @tom3kb , no tak, wtedy zrobi się niezły bajzel. Musi być więc ktoś, kto będzie ten dział nadzorował i usuwał nie errory. Wtedy powinien być względny porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi