paolo_15 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Witam, sejf dla handlarza Siaka z Radaru waży 195 kg...mam kombinezo Tireksa, ale i tak nie miałbym jak przenieść tego sejfu na Radar. Czy zna ktoś może inny sposób na przeniesienie tego żelastwa ? albo proszę o podanie nazwy sejwu w spawnerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Jest kombinezon do przenoszenia sprzętu, niestety nie można w nim używać broni. Teleportować się możesz i gotowe. Zadania na sejf nie kojarzę, więc nie podpowiem więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) @paolo_15 jak mniemam robiłes już quest na "gravikostiumy" dla handlarza Wolnosciowców - ergo - jeden winien Ci zostać . Jest jak znalazł do tego zadania. Edytowane 31 Marca 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Nie robiłem jeszcze tego zadania, bo nie miałem takiego dialogu z Kutwą.. może wkrótce nadejdzie..:) Edytowane 31 Marca 2020 przez paolo_15 Na razie jestem na etapie zbierania żarcia dla dezertera z Agropromu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi