tom3kb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Kolejny filmik od Ap Pro, tym razem 5 najdłuższych modów. W sumie chyba wybrali bardzo trafnie. Dla tych, którym nie chce się oglądać: Spoiler 5. F.O.T.O.G.R.A.F 4. Powrót Szramy 3. Tajne Ścieżki 2 2. NLC 7 1. OP 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Filmik z roku 2017, ale trafili dobrze. Brakuje mi tylko jednego moda na liście, który mniej więcej zajmuje tyle samo czasu w ukończeniu go co Tajne Ścieżki 2 albo Fotograf. Mianowicie Człowieczy Los: Krok w Nieznane. Z dodatkiem Outfater jest jeszcze dłużej, bo schowki są ukryte po mistrzowsku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Agrael napisał: Filmik z roku 2017 O kurde nie spojrzałem na datę a wrzucili jako newsa pewnie żeby ludzie mieli przy czym długo siedzieć w domu. To w sumie i nam się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Przyda się. Będzie dla potomnych gdy S2 się pojawi. O ile pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Czyżby tam nie grali w Reborny? Ile się w nie gra, wiedzą Ci co się do nich przekonali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 A co z modem Upadła Gwiazda? Jak dla mnie bardzo długi, z pół roku się nad nim męczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Wania Kindżał napisał: A co z modem Upadła Gwiazda? A co z Ostatnim Stalkerem i Rebornem co go wspomniał @kondotier no niestety to jest Top 5 a z tymi już się zbliżamy do Top 10. Może jak będą robić następną topkę to dodadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To nie wiem, bo Ostatniego Stalkera właśnie przechodzę jednak patrząc na rozwój wydarzeń, szykuje się długa i fascynująca przygoda w Zonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi