Blyetka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Który z tych modów na bronie do Stalkera CoC jest lepszy (posiada więcej broni/lepsze bronie)? A może jeszcze jakiś inny? Ogółem sam posiadam Weapon Gulash i jestem z niego zadowolony, aczkolwiek trochę mi się już nudzi i chętnie pobawiłbym się większą ilością broni i być może kombinezonów. Z góry dzięki! Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez P4W3L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @P4W3L w każdym albo masz listę broni, albo w pierwszych postach zdjęcie wszystkich giwer. Albo oblukaj sobie na yt wszystkie paczki. Ilu grających tyle opinii. Masz je w tym dziale to obejrzyj. Ja tam Arsenal overhaul albo STCOP używałem. Gulaszu nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blyetka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 52 minuty temu, tom3kb napisał: @P4W3L w każdym albo masz listę broni, albo w pierwszych postach zdjęcie wszystkich giwer. Albo oblukaj sobie na yt wszystkie paczki. Ilu grających tyle opinii. Masz je w tym dziale to obejrzyj. Ja tam Arsenal overhaul albo STCOP używałem. Gulaszu nigdy. Dzięki, ogarnę sobie filmiki o owych modach, chociaż zostały one dodane dość dawno, więc mogą już nie być aktualne. A znasz może jakieś fajne mody na nowe kombinezony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @P4W3L jeśli chodzi o "ilość" to Gulash ma więcej, jest to połączenie STCOP + AO, więc ów ma dwa mody połączone razem. A AO to też może być, ale recoil... dziękuje NIE pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi