Agrael Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jest Stalker to może być i Fallout. Jeżeli gracie i zrobiliście jakieś ciekawe lub klimatyczne screeny z serii Fallout to pochwalcie się nimi A więc zaczynam. Fallout 3 na modach. Czyli próba przywrócenia klimatu z F1/F2 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jest i temat w którym ja się mogę wykazać! Fallout New Vegas: Spoiler Fallout 3: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @Master730 Cała seria Fallout się liczy. Od jedynki aż po 76 Jedna prosta zasada: Jeżeli dodajemy więcej niż 3 zrzuty to przymusowo ładujemy je w spoiler. Swoją drogą.. Może i skusiłbym się na stworzenie poradnika odnośnie do instalacji modów do Fallout 3 / New Vegas. Niby prosta rzecz, a dzisiaj wgranie nowego PipBoya zajęło mi 2 godziny. Oczywiście wszystko skomplikowała platforma Steam. Stalker nie jest tutaj wyjątkiem jeżeli chodzi o zabawę z modami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 I pyk Fallout4: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Screeny nie moje (KLIK): Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi