danieldino Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 W Stalkerze Cie? Czarnobyla szybko psuj? si? pancerze. Istnieje jednak ich naprawa. Wystarczy ?e mamy 4 baterie (artefakt) i jak?? anomali? Elektra. Zak?adamy 4 baterie i po prostu wchodzimy do anomalii, a nasz pancerz si? naprawia. Artefakty nie znikaj?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie wiedzia?em o tym, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzi?ki za pomoc. S? tu jakie? plusy czy co? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 B?d? tego u?ywa? , jak zainstaluje na nowo ale teraz mi si? nie chce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wheeljack Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A nie lepiej przestawi? odpowiedni config? Jak co? to mog? zrobi? tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A po co modyfikowa? gr? jak mo?na to zrobi? naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M-riRztA ... r_embedded Na tym filmie jest pokazane ?e ?ycie si? dodaje a nie naprawia si? pancerz bo gra?em i w Cieniu Czarnobyla niema tego ?e pancerz si? psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Avator co ty wypisujesz w SoC psuj? si? pancerze. Po zastosowaniu tego tutka dochodzi nam ?ycie je?li nie mamy na full jak i naprawiaj? si? pancerze. No i jest kilka rodzajów tych artefaktów którymi mo?emy naprawia? stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Praktycznie wszystkimi ale musz? by? wszystkie takie same. A co do posta Avatora ma racj? ale to na którym? patchu nie psuj? si?. Ja tak mam czyli wygl?da na to ?e 1.0005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W tych pierwszych chyba si? nie psu?y pó?niej to z nast?pnymi patchami naprawili(je?li to tak mo?na nazwa?) hehehe. Co do artów tylko arty które maj? w opisie -30 do danego obra?enia dzia?aj?. Bateria na -30 do ognia, bateria na -30 do pora?enia pr?dem, spr??yna na -30 do anomalij grawitacyjnych i b?ona na -30 obra?enia chemiczne. Ogólnie mia?em po 4 i 5 danych artów z czego chyba nigdy mi si? nie uda?o zdoby? 4 b?on w SoC dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ciekawe czy w soljance to dzia?a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pewnie tak czemu mieli by to zmieni? ... Mo?e nawet o tym zapomnieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avator Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 U mnie jednak nie psuje si? pancerz w SoC i to bez ?adnego moda a gra?em nie raz na ró?nych poziomach pasek pancerza nie mala? wcale ni? w innej wersji gry Stalker tam by?o wida? jak si? psuje pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hm ciekawe.. ale ja gram zawsze z jak?? modyfikacj?, teraz mam Solyank? i w?tpi? aby tam to dzia?a?o. Ale jak kiedy? gra?em w ''czystego'' SHOC bez modów, to mnie jako? nie psu? si? pancerz, a mia?em wersj? 1.0006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi