LordDino Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chciałbym zrobić sobie jakiś fajny awatar Stalkerowski i tu pojawia się problem bo nie mam pojęcia czym go robić. Jest jakiś program do tworzenia, a może ktoś się tym mocno pasjonuje i wykonuje awatary setkami i można coś u niego zamówić piszcie moi drodzy hiihhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja zrobiłem kilka screenów z gry, pomniejszyłem do podanych rozmiarów i wkleiłem do profilu. Pozdrawiam :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Programy: • Adobe Photoshop • PhotoFiltre Studio Na forum jest album, wybierasz sobie tapetę i wycinasz odpowiedni fragment. Pomniejszasz i możesz dać jakąś ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Albo Paint.NET. Ufam mu bezgranicznie, poza tym - jest darmowy. Możesz jeszcze wypróbować PhotoScape. Też dobry program ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Coś ja się tym adobe posługiwać nie umiem zrobiłem co umiałem w paincie ale nie wiem czy jestem do końca zadowolony ale coż lepiej to niż nic może coś potrenuje i lepsze zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Możesz przytoczyć sobie taki avatar (stworzony szybciutko w Photoshopie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Popróbuje sobie coś jak Exo zrobić jakoś mnie bardziej kręci takie masywne ubranko ale ten twój też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja się męczyłem strasznie :mrgreen: , z racji wieku i co z tego wynika braku umiejętności przez długi czas nie miałem ikonki :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Moj avek jest robiony w PS. Jak macie jakies zamowienia to poprosze kumpla to wam zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 A jaki problem wyciąć kawałek z tapety...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ramkę już jest trudniej zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Prosze bardzo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Podziękuj koledze ode mnie sprawił mi ogromną frajdę Awatary wyczesane widać umie to robić i się postarał. Dzięki też tobie za pośrednictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Napisales, ze nie dzialaja bo sa 120x120, a przeciez wlasnie takie sa maksmalne rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pytanie do Elvisa, można teraz zwiększyć rozmiar awatara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Na jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Tu zdaję się na Ciebie, kiedyś pisał Windmaker, że mamy za małe. Nie może to popsuć działania strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Dałem 140x140. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wiekszy rozmiar=wieksza waga, a zostala poprzednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zwiększam do 30 kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 "Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 140 pikseli, wysokość większa niż 140 pikseli, a rozmiar większy niż 29kB." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ni wyskakujmy od tak... Obrazek zawsze można skompresować - kompresja będzie niezauważalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 mam nadzieje ze moge pozostać z avatarem niestalkerowym? Bo stalkerowego nie moge znalezc / nie chce mi sie robic http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Przeczytaj regulamin. Nie ma punktu dotyczącego rodzaju awatarów? Więc możesz mieć dowolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Bo stalkerowego nie moge znalezc / nie chce mi sie robic http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Możesz wyciąć z dostępnych prac w galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi