wit_raf@o2.pl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam mam problem Niestety nie stać mnie na pobranie hybrid pl 1.1 bo już pobrałem 1.0 a telefon moim routerem a gigabajty lecą.. Mam dead air zwyczajny i hybrid 1.0 pl Gdzie znajdę dawnego fixa? Pozdrawiam GOOD HUNTING STALKERS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl ale pisz sensownie o co ci chodzi? Jakiego fixa szukasz konkretnie? Linki do fixów w pierwszych postach. Hybrid 1.1 to samodzielny mod na bazie Dead Air. A Hybrid (1.4.22) i mod Dead Air to dwa oddzielne mody, czasem nie nakładaj na siebie bo to tak nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No ok Pobrałem Hybrid pl 1.0 Patrzę jakiś folder tylko gamedata jest. Myślę o co chodzi- no to pobrałem Dead air i stwierdziłem że aha, zobacze jakieś porady. Odpaliłem filmik na yt jak zainstalować no i ok. Folder gamedata wkleiłem do katalogu z dead air. No i potem patrze a tu na forum patch- no to pobieram go. Nie działa. Ocknąłem się że to do hybrida 1.1 a ja mam wersję 1.0 No i przypomniało mi się że kiedyś miałem na kompie 1.0 i zobaczyłem na ten filmik a koleś pobiera ze stalkerteam fixa do 1.0 A tutaj i w internecie nigdzie tego fixa nie mogę znaleźć. Więc póki co gram w dead air i oczekuję aż ktoś mi tu pomoże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl Strasznie chaotycznie piszesz. Instalacje masz opisaną w pierwszym poście każdego moda. Nie wiem co to jest wg ciebie Hybrid 1.0, jeśli chodzi ci o tego na CoCa 1.4.22. To najpierw instalujesz CoCa na to Hybrida i patch 1.2. A jak ci chodzi o tego nowszego na bazie Dead Air to to jest samodzielny mod, to instalujesz gdzie chcesz i grasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie za bardzo tego wszystkiego rozumiem. Był kiedyś Hybrid 1.0 PL który dodałem sobie do dead air czy już nie pamiętam, ale no był i pamiętam że był fix. Chodzi mi o ten fix- specjalnie teraz znajdę ten filmik i wkleję i pokażę żeby było wiadomo- Nie będę znowu ściągał kolejnych modów bo mnie na to nie stać, potrzebuję tylko fixa którego miałem kiedyś i kończę temat. A oto ten filmik w którym jest ten fix 11 sekunda- 15 sierpień 2018 - hybrid 1.0 PL Nie widzę nigdzie tego tematu, może ktoś pomógł by mi go odnaleźć? Ja potrzebuję tylko tego fixa i kończę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl A teraz już kapuję. No to była stara wersja tego Hybrida. Od wersji 1.1 to już jest samodzielny mod. Ten z linka wyżej. Jak chcesz to możesz googlować za tą starą wersją nie wiem czy gdziesz znajdziesz, ewentualnie napisz tu na forum np PW do autora moda @Junx czy ma gdzieś jeszcze te stare fixy zarchiwizowane. Może ci wyśle jeśli ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 O no i super dzięki- właśnie o tą starą mi chodzi. Dzięki wielkie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl Ej ej poczekaj a to czasem nie będzie to https://www.moddb.com/mods/hybrid-pl/downloads/hybrid-1-0-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak- to właśnie sobie pobrałem, a potem dead air. No i wiadomo dałem gamedate do tej gry, ale przypomniałem sobie że kiedyś fixa dawałem i wtedy się fajnie grało. Bez tego fixa wczoraj jakoś tak niewygodnie było a bardzo lubię tą modyfikację. Już do junxa napisałem czy ma fixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl Tam w temacie jest link do fix 1. Przegladaj zawsze Description modów na moddb. https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=30271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 O kurde poratowałeś, nie mogłem serio znaleźć Dzięki Wielkie! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @wit_raf@o2.pl jak tak bardzo ci zależy na tej wersji to weź kup sobie płytke dvd za 70gr pobierz moda i fixa i wypal i będziesz miał na lata nawet jak znikną z sieci Albo wrzuć na jakąś swoją chmurę jak masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 W sumie dobry pomysł Tak mogę zrobić- wczoraj nie odpisałem bo już mnie zona pochłonęła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_raf@o2.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Siemanko mam mały problem- piszę ponownie w tym poście bo nie chcę nowego zakładać Przygotowywałem kompa do zrobienia nowego systemu i zgrywałem sobie dane na dysk przenośny Pobrałem z powrotem i chcę sobie zainstalować dead air i hybrid mod- daję setup w dead air i nie ma tego BIN1 - ma ktoś może? A archiwum 7zip nie pamiętam czy zgrywałem ale nie widze u siebie Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi