Vorenus Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Szwagier nudzi mnie o instalację Obliviona i Priboia. Sam go psiakrew podpaliłem ale będę musiał dać mu płytkę na 1,5-2 miesiące. Temat nie jest nowy ale do tej pory nie znalazłem odpowiedzi. Na forum jest filmik z fragmentem kontynuacji, zapowiada się zaje.....e. I teraz do rzeczy: Kupiłem już dwa So.C, jeden podarowałem drugi mam, trzeciego nie kupię ale jak wyjdzie nowy Priboi to muszę instalować natychmiast (marzę o spolszczeniu ale zagram ze słownikiem). Pytanie brzmi: -Czy prace są zaawansowane i jest szansa że do miesiąca powstanie? -Czy modderzy odpuścili sobie kontynuacje? -Czy na forum jest ktoś poinformowany i może podzielić się nowinami co do tematu? Piszcie Mużyki jak coś wiecie, temat dziwnie ucichł. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Na razie nie ma żadnych informacji. Poza tym mod jest "w produkcji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ok. Elvis, już wiemy że mod powstaje. Jak sądzisz kiedy mogą dać do zassania? Wiem. że pytam tylko o przypuszczenia. Jeżeli coś przewidujesz to napisz nawet z tolerancją do 2-3 lub więcej miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Za ok. 4 miesiące powinni wypuścić nową wersję. Tak przypuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dięki! Pożyczam płytkę i rozglądam się za słownikiem j. angielskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi