Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam. Zainstalowałem sobie grę i wszystko tam chodziło odziwo dopóki nie zakończyłem misji dla Wilka czy Pietruchy, nie wiem kogo. Nie pokazywał mi się licznik geigera i nie wiedziałem że radiacja wyżera mnie od środka. Wczytywałem tak z 10 razy save bo myślałem że coś może się uda, nie udało się znaleźć apteczki czy czegoś lecz w zamian gdzieś podział się hud. Wczytałem od nowa misję i dalej hud- a nie ma. Zacząłem patrzyć czy w opcjach coś jest i faktycznie było. Zmiana hud- u, zacząłem zmieniać ale to nic nie dawało. Dalej hud- u nie ma i tak to trochę bez sensu dla mnie tak grać. Dla aktywnych na forum, tak to ja od problemu z uruchomieniem moda "Złota kula" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Dr_Sztychowka Gdy znika HUD, kliknij w "+" na numerycznej. A jak go chcesz schować, to klikasz "-". Przywracanie znów "+". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchozoleq Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 dalej jak klikam plus to nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @Muchozoleq a to czasem nie jest to fabularne popsucie się pda, chyba też wtedy znikał hud w niektórych/wszystkich? wersjach solianki. Nie miałeś po tym różowego smsa z przemyśleniami, że trzeba z tym problemem iść do Baru. Kiedy to się stało? Po pierwszym wyjściu z x18? Jeśli tak to mnie dopadało w różnych momentach w zależności od wersji, już po wyjściu z labu w Dolinie Mroku, na następnej lokacji czy nawet na Kordonie czy Wysypisku chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Z tego co pamiętam to w Op 2.1 był problem z Hudem jak go zmieniałeś to znikał. Ja musiałem jeszcze raz grę rozpoczynać. Pytanie a w zasadzie dwa pomocnicze. 1. Możesz z kimkolwiek gadać? Jak podejdziesz ma okno dialogowe 2. Jak próbujesz odpalić hud albo inwentarz wszystko Ci znika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi