marek1230 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Cześć, mam pytanie. Jest jakiś sposób na zmianę reputacji u ekologów, grając na początku zabiłem dużo wojskowych, to pociągnęło pogorszenie reputacji u powinności i ekozjebów. Można coś pokombinować w plikach albo z cheat engine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zmieniać nastawienie frakcji można w pliku game_relations.ltx ale nie wiem czy nowa gra konieczna. Czy naprawi to też w danej rozgrywce. Są też różne mody zmieniające relacje, naprawianie stosunków z frakcją jak coś sknociliśmy. ps. To, że zapytasz w paru miejscach o to samo nie przyśpieszy ewentualnej odpowiedzi. Dodatkowo nazywaj sensownie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Marek1230 - to nie jest gra z tzw. zachodu, nie wybieraj rozgrywki w typie rambo, medal of honor czy innej tego typu "liniówki/sieciówki." Zamiast w/w rambo możesz wybrać specnaz - ciszej jedziesz, dalej zajedziesz, nie wszystkie problemy rozwiązuje się siłowo w myśl tego co powiedział Striłciw zwany Striełokiem: dopiero gdy komar usiadł mu na jajach, Striełok zrozumiał, że nie wszystkie problemy rozwiązuje się siłowo. Kordon jest przykładem - nie musisz płacić za przejście, pójdź dalej w stronę zawalonego tunelu i znajdź inną drogę na druga stronę nasypu, obierz sobie metodę do danego zadania, możesz iść na: piechocińca - huraaa, na wdw - subtelnie niczym nosorożec lub na wilka - armijna razwiedka (specialnoje naznaczenie), twój wybór -twoja gra, nic nie musisz, Ty możesz. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi