zbych Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Brakuje u niego opcji dialogowej odnośnie kodu do drzwi z sejfem. Wiem że potrzebne są mu artefakty ( plasmowa gąsienica, grzechotka), byłem już nawet na Cea2. I nadal nic, chyba przez to że zrespiłem te arty? Wiem że są na nie recepty które mam ale nie chcę mi się szukać tych składników. Może ktoś wie gdzie znajdę lub zdobędę te arty? Lub mogę podesłać save żeby mi to ktoś ogarnął. Mam patch 8.0. Dziękuje pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 @zbych podrzuć zapis, zobaczymy co tam jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Mam pytanko. Znalazłem szkatułkę,oddałem Adrenalinie, mam potrzebne arty i ten naszyjnik a Cień do mnie naparza jak głupi. O co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Byłeś u Sidora? Jaką masz frakcję. Tylko Sidor założy Ci naszyjnik a potem Ci go zdejmie. Także bez wizyty u niego nie masz po co iść do pieczary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Mam naszyjnik i artefakty.Jestem Samotnikiem(teraz jestem monoliciarzem). Zmieniłem nawet w config\game relations na +5000 i dalej są wrogami. Ten drugi zrzut na wcześniejszym zapisie. dzien 36. 08.08. labirynt.dds dzien 36. 08.08. labirynt.sav Edytowane 1 Czerwca 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Już doszedłem do tego o co chodzi .O REPUTACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Pomoże mi ktoś z tym właśnie ten cały cień monolitu do mnie napier**** i nie wiem co robić tak jak na górze byłem u sidora ale on nic. Mam tylko szkatułkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi