apg2312 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Tutaj możemy powspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Został mi jeszcze jeden nieużyty screen. Ten wygląd strony był w latach 2013-16 ? Nie pamiętam już dokładnie. Mamy opisaną historię naszego forum to pomyślałem, że można zrobić też listę najbardziej zasłużonych osób. Założyciele forum / Tłumacze. Co o tym pomyśle sądzicie ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Pomysł z listą, b.dobry. Ale też "zasłużeni donatorzy". Dzięki nim forum bez kłopotów finansowych się obywa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Ich też trzeba będzie wziąć pod uwagę. Będzie to wymagało odwiedzenia archiwalnych tematów. Przy okazji popytać ludzi, ale myślę, że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Przeglądałem sobie Wayback Machine i stary wygląd naszego forum. Mam fajną ciekawostkę. @Yurek miał kiedyś awatar w formie gifu. Znalazł się również @kondotier. Lipiec 2013: Spoiler @Yurek @kondotier A tutaj @portals i @smox. Czerwiec 2013: Spoiler @portals @smox Swoją drogą.. Kiedyś mieliśmy śnieg na forum. Może w grudniu z okazji świąt sobie '' odpalimy " ? Są też stare loga naszego forum. Może kiedyś się do czegoś jeszcze przydadzą: Spoiler 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Śnieg na forum nieźle mulił A tak w ogóle śnieg zimą w Polsce to jakaś anomalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 @Agrael Te dawne awatary tłumaczy, możesz dodać w ich historii przy podawaniu ich początków. Bo takie wtedy były. Czyli już się przydały, a szczególnie ten Yurka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi